SENESTE UDGIVELSER

2023:

 

 

Kvinder skriver gys

Antologi

Papirbog med flapper

En samling gysernoveller skrevet af nulevende danske kvindelige forfattere. Hvem elsker ikke det søde gys? Den kildrende uhygge, det kolde pust ned ad nakken, det sanselige spil mellem det fornemmede og det følte? Vi har bedt elleve kvindelige forfattere skrive deres bedste bud på et godt gys. En del af dem har tidligere skrevet gysere, mens det for andre er første gang.

UDKOMMER 19. maj 2023

 

 

Der er noget galt med min nabo

Daniel Henriksen

E-bog

Niels flytter til en kedelig forstad. Han kender ingen og er ung og genert. Det er sommerferie og kedeligt. Men så møder han Ea og opdager, at naboen begraver noget i sin baghave.

 

 

 

 

Døden og kvinden

Antologi

Papirbog med flapper

Kvindelige forfattere var i høj grad med til at forme gysergenren, da den voksede ud af den gotiske roman i slutningen af det 19. århundrede og for alvor tog form i starten af det 20. århundrede. Disse kvinder var ikke blot meget populære, om gyset så var deres foretrukne litterære felt eller ej, mange af dem vandt også stor anerkendelse i samtiden. De fortjener at blive husket på lige fod med de bedste mandlige forfattere inden for genren. Denne antologi er blevet til med det formål. 

 

 

Ubuden

Teddy Vork

Papirbog med flapper

Genkendelige hverdagsdanskere, hjemme, på arbejde, i børnehaver, med liv, håb, drømme, misforståelser og tvivl  – og så dét, der ikke burde være der. Dét uindbudte, det fremmede, det kun anede, det snigende, det vanvittige, det frygtelige. Dét, man ikke tør tale om, det, man fornemmer i kæresten, i barnet, i sig selv. Dét, man ikke kan ryste af sig igen. Det ubudne.

 

 

Fra sabelkatte til levende drager

Mikala Rosenkilde

Papirbog med flapper, lydbog og e-bog

Flyveøgler på himlen over Texas, overlevende dinosaurer i Afrikas sumpe og sorte pantere i udkanten af de europæiske storbyer. Kan det virkelig passe?Hvert år fortæller mennesker om møder med mystiske dyr, der enten ikke burde leve i det område, hvor de ses, eller dyr, der burde være uddøde for længst. Kryptozoologi er læren om de skjulte dyr, de mystiske dyr. Det er dem, som denne bog handler om.

 

Sensommerjazz

Mette Sejrbo

Lydbog

PinkErotica – erotiske lydbøger til en fræk aften, alene eller sammen med din partner.

’Sensommerjazz’ er historien om en moden kvinde og en yngre mand, om saxofon, blød jazz og varm elskov.

 

 

 

Kom med mig

Philippa Phi

Lydbog

PinkErotica – erotiske lydbøger til en fræk aften, alene eller sammen med din partner. 

‘Kom med mig’ er et lesbisk eventyr om at give slip, vove at udfordre sin egen identitet og bare for en nat lade tingene ske.

 

 

 

Frygt fabrik fælde

Steen Langstrup

Nye samlede udgaver, papirbog stort format m. flapper, e-bog og lydbog.

En gruppe urban explorers i selskab med en kunstfotograf besøger et gammelt fabriksområde i hjertet af København. Fabrikken har været nedlagt i årtier. Det er en lun sommerdag, den fredag gruppen besøger stedet. Alligevel er der noget ved fabrikken, der giver flere i gruppen en kold fornemmelse indeni. De er ikke alene på fabrikken. 

 

 

 

DRIFT – seks noveller om lidenskab og død

Anne-Marie Vedsø Olesen

Papirbog med flapper — Nu også e- og lydbog!

Anne-Marie Vedsø Olesens noveller er korte dramaer med store armbevægelser og sitrende nerve. Om mennesker i drifternes vold, kærlighedens destruktive sider, begær og undergang. Der står noget på spil. Der ofres alt. Der leves fuldt ud. Der brændes op. 

 

 

 

 

2022:

 

Forvandling

Steen Langstrup

Papirbog med flapper, ekstra stort format, samt ny e-bog

Under en rejse til Rumænien i 1994 plages Kasper af mareridt, men det er ikke det eneste tegn på, at noget er galt med ham. Sigøjnerne råber og spytter efter ham, gadehundene stikker af, og hans skægvækst tager til. En forvandling er igang. Hans kæreste, Mia, byder den mere dyriske side af ham velkommen, men Kasper plages; han kan ikke kende sig selv længere. Men forvandlingen er ikke til at stoppe.

 

 

Dommerens hus

Bram Stoker

Papirbog med flapper, lille format, samt e-bog – og nu også som lydbog!

Fem gotiske noveller skrevet af Bram Stoker. Udvalgt og oversat af Steen Langstrup.De fem noveller er skrevet i de to sidste årtier i det 19. århundrede, før Bram Stoker skrev sig ind i litteraturhistorien med den gotiske gyserroman, ‘Dracula’. Disse fem gotiske gys viser Bram Stoker som en ferm og alsidig novelleforfatter med sans for stemning, gotik og uhygge – og modet til at tage skridtet fuldt ud.

 

 

Hjælp, jeg vil skrive en bestseller

Steen Langstrup

E-bog

Humoristisk bog, hvor forfatteren Steen Langstrup påtager sig rollen som wannabe-bestsellerforfatter og spørger branchen om råd til at skrive en vaskeægte bestseller. Bogen er både morsom og giver samtidig et indblik i branchen og livet som forfatter og den udvikling som den litterære verden er midt i. Den udkom oprindeligt i 2008, og meget har ændret sig siden, især på den digitale side af branchen, hvor e-bøger og lydbøger i dag fylder det meste, mens kommercialiseringen af litteraturen er speedet endnu mere op, og alligevel er bogen stadig både aktuel, morsom og lærerig.

 

SMS

Steen Langstrup

Papirbog – Nu også e-bog – og lydbog på Nota.

Besatte mobiltelefoner, sms’er fra afdøde, terrorister, stalkere, juleuhygge, zombier, spøgelser og meget andet. Denne samling indholder alle Steen Langstrups sms-noveller til dato. Det er gys, spænding, minimalisme. Historier fortalt via sms-dialoger.

 

 

AMERIKANSK OLIE

Steen Langstrup

Lydbog, indlæst af Kathrine Høj Andersen, samt ny e-bogsudgave.

Tyve noveller om kvinder, mænd, samfundet, tiden og sex. Om mennesker, skæbner, den sociale arv, afmagt, håb og kærlighed. Det er socialrealisme med et varmt glimt i øjet, hjertet i hænderne og pletter på skjorten.

 

DUKKEHUSET

Daniel Henriksen

E-bog

En uventet gave, et umage venskab, et hjemsøgt dukkehus. Denne gyserroman er fuld af uforklarlig mystik, mærkelige ledetråde og lurende farer. Er figurerne virkelig levende, og hvorfor er en af dem spærret inde i kælderen? Hvem er det, der går rundt på loftet … og er der i det hele taget nogen vej ud? ‘Dukkehuset’ er et friskt bud på fortællingen om det hjemsøgte hus. Nutid og datid smelter sammen i en gotisk labyrint, som det kræver både mod og nysgerrighed at vove sig ind i. Tør du?

 

 

1900 – et århundredes tusmørke

Antologi

Papirbog med flapper — samt e-bog og lydbog

Tag med på en rejse gennem det tyvende århundredes tusmørke, skildret årti for årti, af nogle af Danmarks bedste gyserforfattere. Henrik Harksen er idémand til antologien og har udvalgt de medvirkende forfattere. Horrorforsker Mathias Clasen har skrevet forord. De ti noveller, en for hvert årti, er skrevet af Thomas Strømsholt, Steen Langstrup, Teddy Vork, Martin Wangsgaard Jürgensen, Martin Schjönning, Carina Evytt, A. Silvestri, Sheila Eggenberger, Christian Reslow og Jonas Wilmann.

Nomineret til prisen Årets Danske Horrorudgivelse 2022

 

AD NAUSEAM

Daniel Henriksen

E-bog

Den navnløse fra ‘In Absentia’ er tilbage for at gøre tingene færdig i denne grovkornede, sorte komedie. Der er pengesager at ordne, et forsømt forhold, der skal lasppes, og lig at skaffe af vejen – og den pokkers skæbne, der får ham til at føle sig som den menneskelige udgave af en gammel Lada. Han jo en pæn mand, for pokker. Et ordentligt menneske. For det meste. Når alt bare går som det skal. Måske lidt akavet til tider, og pinlig også, måske. Men intet går som det skal, det bliver bare værre og værre. Og det gør han også. Denne pæne mand.

 

 

FORFATTERSIND

Steen Langstrup

E-bog

I ‘Forfattersind’ interviewer forfatter Steen Langstrup ti meget forskellige forfatterkollegaer om deres erfaringer med jobbets svære bagsider og deler imellem disse interviews egne tanker om jobbets snubletråde. ‘Forfattersind’ indeholder interviews med Katrine Marie Guldager, Jussi Adler-Olsen, Peter Øvig, Anne-Marie Vedsø Olesen, Lars Kjædegaard, Sara Skaarup, Eva Maria Fredensborg, Agnete Friis, Anette Ellegaard og Helle Hedegaard Hein.

 

 

IN ABSENTIA

Daniel Henriksen

E-bog

Sorthumor og satire, fyldt med afstumpet vold, lemfældig omgang med penge, mordvåben, elendig automatkaffe, asiatiske kvinder, nedlagte landbrug, og forskruet kærlighed. Der er ikke skrevet mange bøger som ‘In absentia’ på dansk.